Barbie, de la inceputuri pana astazi

Jucariile Barbie sunt cautate de toti copii din lumea intreaga, in special, ele sunt populare in randul fetelor.
Aceasta papusa Barbie, a fost lansata in anul 1959 si in prezent este fabricat si produs de catre Mattel Inc Ruth Handler.Ideea de crea aceasta papusa, i-a venit atunci cand a vazut-o pe fiica sa, Barbara, jucandu-se cu papusi. Se mai zice, ca papusa Barbie, a fost creata dupa papusa Bild Lille din Germania. Creatorul de papusi ne spune, ca in intreaga lume, se vinde cel putin 3 papusi pe secunda.

Papusa este destul de populara din cauza staturii si a masurilor pe care le are, 36-18-38 si ca este foarte frumoasa. Ea a devenit un succes in vanzari deoarece mai toate fetele tinere, au avut la un moment dat o papusa. Pe langa papusa Barbie, creatorul s-a gandit sa creeze si versiunea masculina a papusii, pe Ken, numit astfel dupa numele fiului sau. Multi oameni, cu varste inaintate, au dezvoltat un hobby in a colectiona aceste papusi, avand colectii impresionante.

De-a lungul timpului, compania producatoare a papusii, a adaugat numeroase accesorii si alte papusi, dezvoltand astfel brandul Barbie. Evolutia companiei si a mediului informatic a dus la crearea de jocuri online, in care o intalniti pe Barbie in numeroase ipostaze.O putei imbraca pe frumoasa papusa cu o multime de hainute, o puteti machia, coafa, sau chiar puteti gati impreuna cu ea. Exista multe haine disponibile in jocurile online, cu care puteti imbraca papusa, pentru diverse ocazii, cum ar fi, pentru intalniri sau iesiri in oras la shopping, la restaurant sau chiar pentru nunta.

Pentru a accesa aceste site-uri, intrati pe google si cautati jocuri barbie sau intrati pe jocuribarbiefete.net si gasiti o multime de jocuri cu Barbie. Este interesant sa joci jocuri online, deoarece sunt o multime de jocuri cu Barbie, create atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari. Jocurile, sunt multe si pentru toate gusturile. Poti invata sa gatesti cu Barbie, jucand jocuri de gatit, prin care, de exemplu te invata cum sa faci pizza, te invata sa faci paste sau multe alte retete interesante. Mai sunt jocuri in care o pregatesti pe Barbie pentru diverse evenimente, pentru iesiri in club, sau pentru petrecerea burlacitelor, evenimente normale din viata de zi cu zi a unei adolescente.

Jucand astfel de jocuri, iti pui imaginatia in functiune, incercand sa creezi cele mai moderne tinute, inveti sa te machezi si sa te asortezi ca sa fii la moda.

Parintii iubesc papusa Barbie, deoarece le dezvolta imaginatia copiilor. Papusa ii invata pe copii sa fie cat mai creativi, pe cand alte jocuri video nu fac asta, astfel le creaza posibilitatea acestora sa-si creeze lumea lor imaginara, in care papusile lor au o viata ca si a lor.Jocurile ii  invata pe copii legat de lumea din jurul lor, cu grijile si bucuriile ei, de la faptul ca Barbie isi cauta un job, pana la faptul ca Barbie trebuie sa-si intemeieze o familie.

Ideea de a intemeia o familie, a dus la crearea unei papusi Barbie insarcinate, fiind o parte din conceptul de Barbie Happy Family dols.

In concluzie, e greu sa spunem cum va mai evolua papusa Barbie, dar ce e cert este ca papusile sunt foarte cautate, la fel si jocurile online, care plac atat de mult copiilor, dar si  parintilor.